Geen producten
Mexicaanse mole is de algemene naam voor een aantal sauzen die oorspronkelijk gebruikt worden in de Mexicaanse gerechten. Daarnaast is de Mexicaanse mole een basis voor diverse soorten sauzen. Buiten Mexico, verwijst het vaak specifiek naar Molé poblano. In het hedendaagse Mexico wordt de term gebruikt voor een aantal verschillende sauzen die allerlei kleuren kunnen hebben zoals zwart, rood, geel, roze Colorado (een andere naam voor rood), groen, almendrado, de olla, huaxmole en Pipián. Iedere saus heeft zijn eigen kenmerk en smaak. De vaak chocola achtige pasta is ongelofelijk lekker. Als u iets specials wilt klaar maken voor bijzondere gasten dan is Mexicaanse mole het gerecht. kijk snel naar de diverse sauzen die wij aanbieden met een hemelse smaak.
Molé, a brief history of this Mexican dish
mole verde (geconcentreerd) van Rogelio Bueno
Rogelio Bueno Uitstekende combinatie van kruiden en pepers om smakelijke gerechten te bereiden.
Mole negro Mayordomo een traditioneel recept met geroosterde Mulato pepers, chocolade en andere specerijen