Carey

Carey biedt de meest exquise smaak van de traditionele Mexicaanse keuken. Nooit eerder heeft een product van zijn soort de kwaliteit en smaak bereikt zoals die van ons.

Missie
Het zijn van een duurzaam bedrijf van wereld klasse dat voedingsmiddelen van de hoogste kwaliteit produceert.

Visie
Een constant groeiend bedrijf wil zijn gericht op het voldoen aan de eisen van onze klanten door middel van het brengen van nieuwe producten en zich constant wil verbeteren.

Het Kwaliteits-beleid van “Productos Carey” dat al onze producten voldoen aan de gestelde eisen van onze klanten met producten van een hoge kwaliteit.

Wij hebben een actieve kwaliteitssysteem dat inhoud dat de gestelde kwaliteits-normen moeten voldoen aan de code van de SQF (Safe Quality Institute) waardoor we de consument producten kunnen bieden met een gegarandeerde kwaliteit die met de grootste zorgvuldigheid bereid is voor hun gezondheid en welzijn.

Wij zijn toegewijd om te voldoen aan de wettelijke gestelde eisen op het bereiden van voedsel. De controle op het gebied van de veiligheid van onze producten die wij produceren maken te samen de doelstellingen van ons bedrijf.

We hebben er een gewoonte van gemaakt om het goed te doen maar zijn altijd op zoek naar verbetering.

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items