Geen producten
WEGENS VAKANTIE GESLOTEN. VAN 12 JULI TOT EN MET JULI 2019!
WEGENS VAKANTIE GESLOTEN. VAN 12 JULI TOT EN MET JULI 2019!
La Costeña werd in 1923 opgericht door Vicente López Recines. Hij noemde zijn kruideniers winkel La Costeña waar hij zijn eigen potjes maakte met chilies op azijn basis. Hierdoor konden de chili pepers langer bewaard blijven. Door de explosieve groei van zijn bedrijf starte hij in 1948 met een fabriek in Mexico City met het maken van ingeblikte producten. La Costeña was het eerste bedrijf met een eigen geautomatiseerde productielijn. Deze fabriek verhuisde in 1971 naar Ecatepec waar een grotere productie gedraaid kon worden. In 1991 kwam er een tweede fabriek bij In Sonora voor o.a. de productie van ketchup en groenten. Na verloop van tijd was de vraag toegenomen naar de producten van het bedrijf en werd in 1994 een nieuwe fabriek gebouwd in San Luis Potosi.
Uiteindelijk heeft het bedrijf in 2014 het predicaat “Marca Famosa” gekregen dat werd toegekend door het Mexicaanse instituut van industriële eigendom.
La Costeña een merk van wereld klasse en het merk in Mexico!
La Costeña Tomatillos het belangrijkste ingrediënt voor Mexicaanse gerechtenen sauzen.
La Costeña Chipotle pepers gemarineerd de adobo saus geven deze adobado chipotles een zeer unieke en heerlijke smaak.
La Costeña Pinto bonen met chorizo. Zonder consercerings middelen!
La Costeña Mole is een chocolade saus waarin vlees wordt bereid en heeft een overheerlijke krachtige smaak.
La Costeña gesneden groene nacho jalapeño pepers op azijn basis.
Salsa Arriera is een pittige saus die gemaakt is van tomatillos, chili arbol, ui, en korriander. Zonder conserverings middelen.
Salsa mexicana casera (zelfgemaakte Mexicaanse salsa) van La Costeña is gemaakt volgens een typisch klassiek Mexicaanse recept. Deze salsa is de perfecte topping voor Mexicaanse gerechten, dips of taco's.
Gemaakt op tomaten basis en is " mild" van smaak. Zonder conserverings middelen.
Pittige saus van tomaten, uien en (morita) chili pepers. Zonder conserverings middelen.
Salsa verde de tafel saus van de Mexicaansekeuken. Geen gerecht zonder deze saus Zonder conserverings middelen. Nu beschikbaar in een handig horeca verpakking van 2,95 kg voor de groot verbruikbaar.
Salsa verde la costeña kan variëren in kruidigheid van mild tot zeer heet.Zonder conserverings middelen.
Salsa verde de tafel saus van de Mexicaansekeuken. Geen gerecht zonder deze saus Zonder conserverings middelen
La Costeña Tomatillos het belangrijkste ingrediënt voor Mexicaanse gerechtenen sauzen.
La Costeña Tomatillos het belangrijkste ingrediënt voor Mexicaanse gerechtenen sauzen.
La Costeña hele zwarte bonen onmisbaar voor Mexicaanse gerechten
La Costeña Nopalitos (fijn gesneden cactus) op kruiden basis
La Costeña Fijngehakte jalapenos pepers op azijn basis
La Costeña Fijngehakte jalapenos pepers op azijn basis
Huitlacoche ook wel het Mexicaanse kaviaar genoemd. Deze Mais truffels komen uit Mexico waar het een status heeft als delicatesse