La Morena


Op 27 oktober 1970 begint het bedrijf "Productos Alimenticios La Morena S.A.". De naam van het bedrijf wordt ontleend aan de Maagd Guadalupe die in Mexico geëerd wordt.

De missie van dit Mexicaanse bedrijf is, is sterk aan de waardes en principes van het land. Namelijk het aanbieden van levensmiddelen met een traditionele smaak en hoge kwaliteits-normen. Echter, is het bereiden van traditionele Mexicaanse gerechten niet simpel koken maar een kunst op zich waar het dagelijkse leven voor stil wordt gelegd.

De Visie die La Morena er op na houdt, houdt in dat ze sterk vertegenwoordigd wil zijn in Mexico en landen waar een grote vraag naar hun producten is. Door meer producten aan te bieden wil het een toon aangevende marktleider worden in de levensmiddelen sector. Dit  met de grootste efficiëntie en effectiviteit.


Waarden:


  • Werk

  • Concurrentievermogen

  • Personen

  • Kwaliteit


Kwaliteit:
Het kwaliteits- beleid van La Morena en de daarbij behorende veiligheidsnormen zijn toegewijd aan onze klanten en consumenten. De producten moeten voldoen aan de voorschriften die van toepassing zijn en op basis van ons managementsysteem gebaseerd op continue verbetering

Geen producten van deze fabrikant.