Geen producten
Mexicaanse specialiteiten uit de Mexicaanse keuken zorgen ervoor dat alle gerechten goed op smaak worden gebracht. Dit door toevoeging van bijvoorbeeld een dessert met Guava paste, Guava op siroop, door zuivere, ongeraffineerde suiker wat pilloncillo wordt genoemd toe te voegen, cajeta envinada voor over ijs / pannenkoeken of bakmeel voor traditionele pannenkoeken te bakken van Aunt Jemima. Echte Mexicaanse specialiteiten.
De Oaxaca kaas kan gebruikt worden in een Mexicaanse fondeu de queso of gewoon als quesadilla met een tortilla.
Voor hoofdgerechten zijn er de tomatillos om te verwerken in de salsa’s of de gesneden cactus bladeren Nopales om een gerecht te verrijken. Al met al zijn onze specialtiteiten het toppunt van het Mexicaanse eten en zorgen voor een unieke speciale smaak aan uw gerecht.
Clamato de ideale mix van tomaten en specerijen waar iedereen zal genieten
McCormicks Mayonesa met de warme smaak van een gerookte peper
La Costeña Tomatillos het belangrijkste ingrediënt voor Mexicaanse gerechtenen sauzen.
Taco's al pastor nu simpel en snel te bereiden met deze voorbereide saus
Mexicaanse tomaten voor het bereiden van o.a. salsa verde
Fijn gesneden cactusbladeren op waterbasis. Merk Azteca
Huitlacoche ook wel het Mexicaanse kaviaar genoemd. Deze Mais truffels komen uit Mexico waar het een status heeft als delicatesse
Tomaten bouillon voor het bereiden van een soep of saus voor een stoofschotel
Flor de Calabaza of courgette bloemen is een Mexicaanse ingrediënt om de heerlijkste grechten mee te completeren.
La Costeña Tomatillos het belangrijkste ingrediënt voor Mexicaanse gerechtenen sauzen.
Fijn gesneden cactusbladeren op waterbasis. Merk Azteca