Mexicaanse Specialiteiten

Mexicaanse specialiteiten uit de Mexicaanse keuken zorgen ervoor dat alle gerechten goed op smaak worden gebracht. Dit door toevoeging van bijvoorbeeld een dessert met Guava paste, Guava op siroop, door zuivere, ongeraffineerde suiker wat pilloncillo wordt genoemd toe te voegen, cajeta envinada voor over ijs / pannenkoeken of bakmeel voor traditionele pannenkoeken te bakken van Aunt Jemima. Echte Mexicaanse specialiteiten.

De Oaxaca kaas kan gebruikt worden in een Mexicaanse fondeu de queso of gewoon als quesadilla met een tortilla.

Voor hoofdgerechten zijn er de tomatillos om te verwerken in de salsa’s of de gesneden cactus bladeren Nopales om een gerecht te verrijken. Al met al zijn onze specialtiteiten het toppunt van het Mexicaanse eten en zorgen voor een unieke speciale smaak aan uw gerecht.

MEXICAANSE SPECIALITEITEN 

Er zijn 14 producten
Toont 1 - 14 van de 14 items
Toont 1 - 14 van de 14 items