Gedroogde pasilla peper 200 gram

MW004

Deze chile peper wordt gebruikt voor het bereiden van sauzen, in verschillende soorten van Moles, Marinades en voor het bereiden van vleesstoofpotten rundvlees, varkensvlees of kip.

 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Met het kopen van dit product kun je 7 Mex Miles sparen. Je winkelwagen heeft dan een totaal van 7 Mex Miles dat omgezet kan worden in een korting van € 0,07.


€ 7,19 incl. btw

Meer informatie

De Pasilla peper of zwarte peper heeft haar naam te danken aan haar donkere bruine, gerimpelde droge uiterlijk dat in het Spaans "rozijntje" betekend. De sterkte van deze peper wordt geklassificeerd als " mild".

De Pasilla wordt vooral gebruikt door Mexicaanse koks in de gedroogde vorm of in poedervorm. De peper word wanneer deze vers is 'chilaca' genoemd en wordt gebruikt bij enchilada, mole sauzen en salsa. Samen met de ancho- en mulatopepers vormt deze peper de "heilige drie eenheid" die gebruikt wordt voor de bereiding van Mole Negro (zwarte mole). Bekende varianten zijn o.a. de "Apaseo", "Bajio", "de Oaxaca" en de "Padilla'. Elke zelfrespecterende Mexicaanse kok kan niet zonder deze peper!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

13 andere producten in dezelfde categorie: